Mjekja kryesore e seksit në botë është “duke shndërruar jetën” me VR ”teknologjinë erotike të seksit”

sx.jpg

Dr Mafe Peraza Godoy, e njohur si Whiterer Clit, ka folur në lidhje me teknologjinë në seks, e cila mund të ndryshojë jetën e dashurisë së njerëzve përgjithmonë.

Një mjeke seksi shpreson të ndryshojë jetën e seksit duke zbuluar një teknologji të re që mund të ndihmojë mënyrën se si njerëzit marrin kënaqësinë, raporton “Daily Star”, transmeton lajmi.net.

Dr Mafe Peraza Godoy, e cila njihet si Whiterer Clit, mendon se ajo mund të transformojë plotësisht jetën seksuale të njerëzve për mirë.

Ekspertja po e bën këtë për të dhënë shpresë që seksi të jetë më i pranueshëm nga ana shoqërore sepse ajo pretendon se ka akoma “faj dhe frikë” kur bëhet fjalë për intimitet.

Dr Mafe tregoi gjithçka për këtë teknologji të re e cila shpreson të ndërtojë urën për shëndet, seksin dhe teknikë.

Ajo tha: “Në Laboratorin e Kënaqësisë së Shëndetshme ne menaxhojmë pajisje që do të japin regjistrim individual të përgjigjes seksuale me të dhëna masive për kërkime dhe industri.

“Si dhe programe trajnimi të teknologjisë së lartë për të mësuar përmes VR/AI-Chatbots, ka programe për të mësuar se si të masturbohen, hapa për të rritur erotizmin, programe për dëshirë të ulët seksuale (mashkull dhe femër) dhe programe njohëse për të kontrolluar mosfunksionimet seksuale”.

Ajo vazhdoi: “Ne duam të zgjedhim pajisjet e tanishme kirurgjikale të përdorura në mjekësinë seksuale për të shkurtuar kohët kirurgjikale, të rrisim nivelet e suksesit me pushtimin më të vogël të mundshëm duke përdorur teknologji dhe të sjellim trajtime të reja për disa mosfunksionime seksuale”.

“Ne gjithashtu ofrojmë diturinë tonë për kompanitë në këtë fushë duke optimizuar idenë, konceptin ose produktin e zhvilluar, duke kontribuar në ta me ekspertizën tonë”, transmeton lajmi.net.

Healthy Pleasure Lab me krenari e bën këtë dhe agjencia HP mban, mbështet dhe menaxhon zgjerimin e projektit Sex360, shpikësi dhe themeluesi i të cilit, është një partner aktiv i HPL, Eduard García Cruz.

Ky është një projekt që do të ndryshojë përmes profileve seksuale të sjelljes të krijuara, përvojës së përdoruesit në shumë fusha të industrisë.

Dr Mafe madje vlerëson se do të ndryshojë mënyrën se si njerëzit do të marrin kënaqësi, si dhe do të krijojnë një hapësirë ​​të shëndetshme për të folur për seksin.

Ajo vazhdoi: “Unë mendoj se do të shohim ndryshime në lidhje me gatishmërinë për të bërë seks dhe për të kuptuar rëndësinë e rivlerësimit të sistemit tonë”. /Lajmi.net/

scroll to top