Modelja shqiptare kthehet në muslimane?! Shkon në Turqi dhe mbulohet me shami!

Modelja e njohur shqiptare Kristina Bakiu vë shami.
Modelja ndodhet në Turqi ku ka reklamuar veshje muslimane krah dy modeleve mjaft simpatike.

Sytë me ngjyrë dhe mjaft shprehës e bëjnë Kristina Bakiun të duket mjaft bukur edhe me shami.

Ndërkohë me të kanë ekspozuar modelet e huaja Magdalena Bienkoëska dhe Paulina Paprocka. /Express

 

scroll to top