Mos i bëni kurrë këto 3 gjëra gjatë aktit seksual

nicole-kidman-seks.jpg

Puthje, ledhatime dhe shumë dashuri.. duket se asgjë nuk mund ta prishë këtë moment deri në çastin kur mashkulli vendos të kalojë në pozicionin klasik misionar !

 

Një studim i ri ka dalë në përfundimin se pikërisht pas stilit “doggy” ku pozicion është më i rrezikshmi për burrat.

 

Hulumtimet e publikuara në Journal of Impotence kanë zbuluar se 25% e frakturave gjatë aktit ndodhin pikërisht kur mashkulli është sipër gruas.

 

Stili “doggy” (44 përqind)

 

Misionar (25 përqind)

 

Gruaja sipër (10 përqind)

 

Të dhënat u bazuan në 90 pacientë heteroseksualë të cilët ishin paraqitur në spital me fraktura në organin gjenital .

 

Sipas autorëve të studimit këto tre pozicione janë në krye të listës për shkak të këndin dhe energjisë.

 

scroll to top