Moti sot!

Moti sot në vend do të jetë stabil dhe i thatë, kurse gjatë pasdites pritet të shfaqen vranësira.

Në fund të ditës, duke filluar nga pjesa perëndimore e vendit pritet që të ketë edhe të reshura shiu, që gjatë natës do të zgjerohen dhe do të përforcohen në më shumë vende.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë nga 6°C e deri më 13°C, kurse ajo ditore do të lëvizë nga 18°C e deri më 29°C.

scroll to top