MPB e vendos në listën e kriminelëve Nikolla Gruevskin

6E877B3B-4AC4-49E4-9EBA-20A6E24A69AB-204-00000001BE94D4E4.jpeg

MPB e vendos në buletinin e kriminelëve Nikolla Gruevskin dhe e shpall si të kërkuar, pasi ish kryeministri nuk u paraqit vetë në burgun e Shutkës që nga e premtja kur Gjykata e Apelit ia refuzoi kërkesën për shtyerjen e vuajtjes së dënimit.

MPB sot lëshoi fletarrest për Gruevskin, kurse policia sot gjatë ditës ka shkuar dy herë e ka kërkuar në banesën e tij, por nuke ka gjetur.

scroll to top