Slider

Ndërroi jetë luftëtari i UÇK-së nga Kondova

Ka ndërruar jetë luftëtari i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare nga Kondova, Halil Xhaferri-Baci. Baci njihet si një nga luftëtarët më të guximshëm të vijës së parë të frontit të Radushës.

Njoftohen shokët dhe ushtarët e UÇK-së se varrimi i të ndjerit bëhet sot pas namazit të drekës në Kondovë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button