Ndërron jetë ish-kreu i Kuvendit Lubisha Georgievski

2EADE00D-7CAF-40CD-8775-3ACE199EE676-10938-000009065257240A.jpeg

Mëngjesin e sotëm ka ndërruar jetë regjisori maqedonas Lubisha Georgievski, në moshën 81 vjeçare njofton drejtori i Teatrit dhe Dramës, Robert Veljanovski në profilin e tij në Fejsbuk.

Gjeorgjievski ishte i lindur në Manastir më vitin 1937, mirpo ai gjatë kohë ka qenë edhe pjesë e politikës dhe kandidat për president shteti më vitin 1994, ambasador në Bullgari dhe kryetar Parlamenti nga viti 2006-2008.

scroll to top