Në ditën e rrenave dhe me ngjyrat e BDI-së, Reka nis garën për President

konventa.jpg

Ish zyrtari i BDI-së, tanimë kandidat i Aleancës dhe Besës për President, Blerim Reka, duket sikur nuk i shmanget dot frymës së BDI-së dhe ka vendosur që në këtë fushatë të përdor ngjyrat dhe dizajnet me te cilat identifikohet Bashkimi Demokratik për Integrim, kaltër e verdhë.

Ky veprim i ngjan popullores e cila thote se ujku qimen e ndërron, por jo edhe vesin.

Reka sonte bën konventën promovuese në një nga proektet kapitale të BDI-së, Sheshin Skenderbeu dhe para mozaikut kombëtar.

scroll to top