Nehat Istrefi, reperi provokues me jetën në rrezik?

Ka 15 vjet që merret me muzikë më shumë duke kënduar në gjuhën gjermane ku edhe jeton, e tash ka pak muaj që është kthyer të këndojë në gjuhën shqipe. Po flasim për reperin mitrovicas Nehat Istrefi, një reper provokues dhe shumë i komentuar në klipin e fundit “Vetëm një moment”, ku kohët e fundit mësojmë se ka marrë shumë mesazhe duke iu kërcënuar jeta, pasi ai tregon realitetin sidomos në këngën e fundit.

 

scroll to top