Nëse ju zihen hundët, provoni këto metoda

Temperaturat e ulëta çdo sezon na sjellin hundë të bllokuara sikur na zihet fryma, por ne u’a sjellim disa metoda për këtë çështje, këtë dimër duket se më në fund do të jeni në gjendje të merrni frymë lirshëm.

Nëse momentalisht i keni hundën e bllokuara dhe askush, as pikat nuk ju ndihmojnë, asgjë nuk do t’ju kushtojë nëse ju ndiqni këto metod.

Mundësia e parë është që të shtypni gjuhën për qiellzën e fortë në gojë dhe në të njëjtën kohë me gishtin tregues dhe gishtin e mesëm të shtypni pikën në mes të syve.

Një mundësi e dytë është që të kapni kokën dhe shtypni hundët dhe mos merrni frymë për disa sekonda.

Çdo gjë do të jetë më e qartë pasi të shihni videon:

scroll to top