Nesër Nevzat Bejta ndanë 70 vendime pune për mësimdhënësit

Kryetari i komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta nesër në mënyrë solemne në sallën e këshillit komunal do të bëj ndarjen e vendimeve të përhershme të punës për rreth 70 mësimdhënës të shkollave në komunën e Gostivarit, njofton Zhurnal.

‘’Nesër (E premte – 18 Dhjetor – 2015), me fillim prej ora 13:00 në sallën e Këshillit Komunal, kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta në mënyrë solemne do të bëjë ndarjen e vendimeve të përhershme të punës për rreth 70 mësimdhënës të Shkollave fillore dhe të mesme të Komunës së Gostivarit’’, bëjnë të ditur nga zyra për shtyp e kryetarit të komunës.

scroll to top