Nga sot kufiri Kosovë – Maqedoni kalohet me kartë identiteti

Sot në Han të Elezit do zhvillohet ceremonia për hyrjen në fuqi të Marrëveshjes ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së

Republikës së Maqedonisë për kushtet e kalimit të kufirit me letërnjoftime për shtetasit e të dy vendeve.

Ceremonia do të mbahet në hapësirën ndërmjet pikës së kalimit kufitar të Hanit të Elezit dhe Bllacës.
Letërnjoftimet duhet të jenë biometrike.

scroll to top