Një baladë e bukur vjen nga Saranda Krasniqi

“Mos më fol”, kështu quhet kënga më e re ardhur nga zëri i artistes Saranda Krasniqi. Kjo baladë e bukur sapo është publikuar edhe në kanalin e Youtube me një klip realizuar nga produksioni “Artfabe”, ndërsa kënga është shkruar nga artistë të njohur me kompozim të Edi Balilit dhe tekst të Arsim Bunjakut dhe si fillim po pritet mjaft mirë nga dëgjuesit dhe ata që pëlqejnë jo vetëm baladat por edhe muzikën e bukur shqiptare.

scroll to top