Orari i ndeshjeve të Kampionatit Botëror 2018

rusia-2018.png

Ngjarja më e rëndësishme e futbollit, Kampionati Botëror do të zhvillohet nga 14 qershori i vitit të ardhshëm deri 15 korrik.

30 nga 32 skuadra tashmë kanë siguruar kualifikimin dhe që tani do të mundohen të rezervojnë hotelet si dhe tifozët të prenë biletat.

 

Orari i Kupës Botërore të Futbollit 2018:

 

Grupi A

 

14.06.2018, 17:00, Moskë: Rusi – A2

 

15.06.2018, 14:00, Yekaterinburg: A3 – A4

 

19.06.2018, ora 20:00, Shën Petersburg: Rusia – A3

 

20.06.2018, 17:00, Rostov-on-Don: A4 – A2

 

25.06.2018, 16:00, Samara: A4 – Rusi

 

25.06.2018, 16:00, Volgograd: A2 – A3

 

Grupi B

 

15.06.2018, 17:00, Soçi: B3 – B4

 

15.06.2018, ora 20:00, Shën Petersburg: B1 – B2

 

20.06.2018, 14:00, Moska: B1 – B3

 

20.06.2018, ora 20:00, Kazan: B4 – B2

 

25.06.2018, 20:00, Saransk: B2 – B3

 

25.06.2018, ora 20:00, Kaliningrad: B4 – B1

 

Grupi C

 

16.06.2018, 12:00, Kazan: C1 – C2

 

16.06.2018, 18:00, Saransk: C3 – C4

 

21.06.2018, 14:00, Yekaterinburg: C1 – C3

 

21.06.2018, 17:00, Samara: C4 – C2

 

26.06.2018, 16:00, Moska: C4 – C1

 

26.06.2018, 16:00, Soçi: C2 – C3

 

Grupi D

 

16.06.2018, 15:00, Moskau: D1 – D2

 

16.06.2018, ora 21:00, Kaliningrad: D3 – D4

 

21.06.2018, ora 20:00, Nizhny Novgorod: D1 – D3

 

22.06.2018, 17:00, Volgograd: D4 – D2

 

26.06.2018, ora 20:00, Rostov-on-Don: D2 – D3

 

26.06.2018, ora 20:00, Shën Petersburg: D4 – D1

 

Grupi E

 

17.06.2018, 14:00, Samara: E3 – E4

 

17.06.2018, ora 20:00, Rostov-on-Don: E1 – E2

 

22.06.2018, 14:00, Shën Petersburg: E1 – E3

 

22.06.2018, ora 20:00, Kaliningrad: E4 – E2

 

27.06.2018, ora 20:00, Moska: E4 – E1

 

27.06.2018, ora 20:00, Nizhny Novgorod: E2 – E3

 

Grupi F

 

17.06.2018, 17:00, Moska: F1 – F2

 

18.06.2018, 14:00, Nizhny Novgorod: F3 – F4

 

23.06.2018, 17:00, Soçi: F1 – F3

 

23.06.2018, ora 20:00, Rostov-on-Don: F4 – F2

 

27.06.2018, ora 16:00, Jekaterinburg: F2 – F3

 

27.06.2018, ora 16:00, Kazan: F4 – F1

 

Grupi G

 

18.06.2018, 17:00, Soçi: G1 – G2

 

18.06.2018, ora 20:00, Volgograd: G3 – G4

 

23.06.2018, 14:00, Moska: G1 – G3

 

24.06.2018, 14:00, Nizhny Novgorod: G4 – G2

 

28.06.2018, ora 20:00, Kaliningrad: G4 – G1

 

28.06.2018, 20:00, Saransk: G2 – G3

 

Grupi H

 

19.06.2018, 14:00, Moska: H1 – H2

 

19.06.2018, 17:00, Saransk: H3 – H4

 

24.06.2018, 17:00, Yekaterinburg: H4 – H2

 

24.06.2018, ora 20:00, Kazan: H1 – H3

 

28.06.2018, 16:00, Samara: H2 – H3

 

28.06.2018, 16:00, Volgograd: H4 – H1

 

Raundi i 16 (AF)

 

30.06.2018, 16:00, Kazan: Fitues Grupi C – Grupi i Dytë

 

30.06.2018, 20:00, Soçi: Fituesi Grupi A – Grupi i Dytë B

 

01.07.2018, 16:00, Moska: grupi fitues B – grupi i dytë A

 

01.07.2018, 20:00, Nizhny Novgorod: Fituesi Grupi D – Grupi i Dytë C

 

02.07.2018, 16:00, Samara: Fituesi Grupi E – Grupi i Dytë F

 

02.07.2018, 20:00, Rostov-on-Don: Grupi fitues G – Grupi i dytë H

 

03.07.2018, 16:00, Shën Petersburg: Fituesi Grupi F – Grupi i Dytë E

 

03.07.2018, ora 20:00, Moska: grupi fitues H – grupi i dytë G

 

Çerekfinalet (VF)

 

06.07.2018, 16:00, Nizhny Novgorod: Fituesi AF 1 – Fituesi AF 2

 

06.07.2018, 20:00, Kazan: Fituesi AF 6 – Fituesi AF 5

 

07.07.2018, 16:00, Samara: Fituesi AF 8 – Fituesi AF 7

 

07.07.2018, 20:00, Soçi: Fituesi AF 3 – Fituesi AF 4

 

Gjysmëfinalet (HF)

 

10.07.2018, 20:00, Shën Petersburg: Fituesi VF 2 – fitues VF 1

 

11.07.2018, 20:00, Moskë: fitues VF 4 – fitues VF 3

 

Lojë për vendin e tretë

 

14.07.2018, 16:00, Shën Petersburg: humbësi HF 1 – humbës HF 2

 

Finalja

 

15.07.2018, 17:00, Moskë: Fituesi HF 1 – Fituesi HF 2

scroll to top