Parkim i çmendur (VIDEO)

Janë thyer një numër rekordesh, nga më të ndryshmet – çuditshmet.

Por ndoshta më mbresëlënësi në automobilizëm kohëve të fundit është ai i Alastair Moffatit.

Britaniku arriti të parkojë veturën në një mënyrë shumë të vështirë dhe atë paralelisht, duke thyer rekordin botëror paraprak për një cenimetër.

scroll to top