Pas Gruevskit, dëshmi duhet të jep edhe Janakieski

Sot para Komisionit hetimor për përgjimet do të dëshmojë ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakieski, tha dje Kryetari i komisionit Petre Shillegov.

Dje dëshmojë Kryeministri Gruevski i pari, dhe këto ditë para komisionit duhet të dëshmojnë edhe Ministri i financave Zoran Stavreski, ish-ministrja e brendshme Gordana Jankullovska dhe ish-kreu i DSK-së Sasho Mihajllkov.

scroll to top