Showbiz

Pas Mevlanit dhe Ledjanës, krijohet një çift i ri në ‘Përputhen’

Në emisionin e sotëm u krijua një çift i ri në “Përputhen”.

Andi dhe Jasmina u deklaruan vetëm për njëri-tjetrin.

“Andi Artani deklaroj që në këtë program jam vetëm për ty”, u shpreh Jasmina.

“E rikthej deklaratën”, u përgjigj Andi. Dyshja u përqafuan në studio, u puthën dhe më pas kërcyen me njëri-tjetrin.

Kujtojmë se pak kohë më parë dhe Ledjana me Mevlanin u deklaruan vetëm për njëri-tjetrin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button