Përmendoret shqiptare çmendin mediat maqedonase

Vendosja e përmendoreve të veprimtarëve dhe historianëve shqiptarë në qendrën e Shkupit duket se po çmendin mediat maqedonase të cilat në secilën fije mundohen të ju zë këmba, njofton Zhurnal.

Mbrëmë përmendoret shqiptare arritën në Shkup ndërsa sot në mëngjes filloi vendosja e tyre në lokacione të ndryshme të cilat ishin caktuar kohë më parë.

Megjithatë, titujt bombastik të stilit se komuna e Cairit vendos përmendore në teritor të komunës qendër duket se ka bërë që maqedonasve të ju pengojnë këto përmendore, transmeton Zhurnal.

scroll to top