Showbiz

“Përputhen + 40” – Ish-bashkëshortja telefonon Ndriçimin gjatë takimit me Lindën

Një situatë e papritur ndodhi gjatë takimit të Lindës me Ndriçimin.

Linda e fton Ndriçimin në kërcim dhe merr celularin e tij për të zgjedhur këngën. Por, në atë moment, telefonon ish-partnerja e Ndriçimit.

Linda: Ishi po të merr, të përgjigjem??

Ndriçimi: Përgjigju, je shumë vonë thuaj, nuk e kam problem.

Edhe pasi mbarojnë kërcimin, Ndriçimi kujton sërish atë telefonatë.

Ndriçimi: Po kjo çfarë ka që merr, tani e gjeti.

Ai shpjegon më shumë në studio: “Para një muaji e gjysmë, dy jam ndarë. E vërteta është që ajo, më shkruajti, më tha që ka harruar 2-3 gjëra në shtëpinë time“.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button