Përsëri i vihet zjarri deponisë në Strugë

Deponia-ne-Struge-ne-zjarr-780x439.jpg

Përsëri digjet deponia në Strugë. Në vendin e ngjarjes është dërguar ekip i Njësitit territorial kundër zjarrit nga Struga, ku ka intervenuar me një automjet. Ekipe të Ndërmarrjes Komunale Publike nga Struga gjithashtu kanë marrë pjesë në shuarjen e zjarrit. Çështja e deponisë në Strugë vazhdon t’i shqetësojë struganët, pasi për të satën herë i vihet zjarri deponisë nga persona ende të panjohur dhe jo të ndërgjegjshëm.

scroll to top