Peshevski: Jugohromi nuk është ndotësi kryesorë

“Prania e grimcave PM afër Jugohromit është disa herë më e ulët se ajo në qytetin e Tetovës. Jugohrom në këtë periudhë punon me 20 për qind të kapacitetit”, shprehet Peshevski zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski, njofton Alsat M.

Ai më tej shton se edhe pse kontribuon Jugohromi, nuk është ndotësi kryesor në Tetovë.

“Dhe më lejoni t’ju kujtoj se kjo qeveri ka marr shumë hapa deri tani për të përmirësuar standardet mjedisore në vend …Unë ndaj shqetësimin me banorët e Tetovës dhe natyrisht me banorët e Shkupit ku ndotja është gjithashtu e lartë, por ne jemi të angazhuar për zgjidhjen e këtij problemi”, tha Peshevski.

scroll to top