Plaka e verbër e kishte parashikuar pushtimin e Europës nga ISIS më 2016

Një plakë e verbër që kishte parashikuar sulmet terroriste të 11 shtatori dhe cunamin në 2004’tën, ajo kishte paralajmëruar edhe rritjen e Grupit Islamik, disa vite më parë.

Baba Vanga, një bullgare, bëri një profeci të pushtimit të Europës nga ekstremistët myslimanë në vitin 2016.

Ajo ka parashikuar një luftë të myslimanëve, e cila do të fillonte me Pranverën Arabë në vitin 2010, duke vazhduar në Siri dhe duke krijuar kalifatin e madh në 2014 me qendër Romën, shkruan the Mirror.

Vanga ka vdekur në vitin 1996, në moshën 85 vjeçare, ka bërë shumë parashikime gjatë 50 viteve të saj.

Ajo ishte e njohur si “Nostradamusi i Ballkanit”, pasi që 85% e parashikimeve të saj ishin të sakta.

 

scroll to top