Policia e Kosovës pret ‘haber’ nga Kraleva për uniformat

Pjesëtarët e Njësitit për Reagim të Shpejtë (NJRSH) në kuadër të Policisë së Kosovës në veri të vendit, kanë qenë të privilegjuarit e parë që do ta veshin uniformën e re të Policisë së Kosovës. Dizajni i ri i uniformës së Policisë është krejtësisht ndryshe nga ato të vjetrat, dhe përmban stemën e Republikës së Kosovës në krahëror.
scroll to top