LajmeMaqedoni

Pranimi i kufomave, ushtari nga Studeniçani me lot në sy, nuk përmbahet dot…

Në ceremoninë e pranimit të kufomave të viktimave nga aksidenti tragjik në Bullgari, kanë qenë të pranishëm edhe figura ushtarake. Mes tyre është edhe Blerim Ajdari, ushtar nga Studeniçani por që jeton në Shkup. I prekur nga ngjarja ku po barteshin arkivolet e viktimave, ai është parë me lot në sy, transmeton TV21. Ndërkaq sot në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit, me dy aeroplanë kanë arritur kufomat e 45 viktimave. Pranimi është bërë me ceremoni shtetërore ku të pranishëm kanë qenë kreu i lartë shtetëror i vendit dhe Kosovës e Shqipërisë. Foto: Arbnora Memeti, DW

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button