Prishtina gati për festat e fundvitit(FOTO/VIDEO)

Sheshi kryesor i Prishtinës sonte ka marrë pamje tjetër.

Dritat dekoruese që u vendosën nga komuna e Prishtinës për festat e fundvitit, i japin kryeqytetit pamje të ngjashme të metropoleve kryesore të botës.

KosovaPress sjell pamje dhe fotografi nga dekorimi i shesheve të Prishtinës./KosovaPress/

img-0054 - Copy

img-0060

img-0060 - Copy

img-0055

img-0055 - Copy

img-0054

img-0064

img-0066

img-0069_8901

img-0075

scroll to top