Publikohen filmimet e testeve nukleare gjatë ‘luftës së ftohtë’

Për pesë vitet e fundit, fizikantët dhe ekspertët në Laboratorin Kombëtar të Lawrence Livermore kanë qenë filma deklasifikues të testeve atmosferike bërthamore të kryera në SHBA.
Ekipi ka vendosur rreth 6.500 nga 10.000 filmat e vlerësuar që janë krijuar gjatë testimit të Luftës së Ftohtë.

scroll to top