Publikohet inçizimi ku piloti turk paralajmëron atë rus! (VIDEO)

Televizioni turk Foks ka bwrw publike inçizimin nw tw cilin aeroplani rus paralajmwrohet nga piloti turk I F-16 para se ta sulmojw dhe rrwzojw atw.
“Jeni futur nw hapsirwn ajrore turke. Ndryshoni drejtimin menjwherw nw jug” dwgjohet nw inçizim, transmeton “rasha Tudej”.
Autenticiteti i inçizimit ende nuk wshtw vwrtetuar.

scroll to top