Qyteti i Shkupit shpenzon 170 mijë euro për dekorimet e Vitit të Ri

Qyteti i Shkupit u dekorua në prag të Vitit të ri.
Bredhi qëndror që është vendosur në Sheshin Maqedonia, është i lartë 18 metra dhe në të janë vendosur 50 mijë drita, 250 blic drita, 100 pika dhe 60 figura ndricuese që do të ndricojnë në ngjyra të ndryshme, njofton Tetovasot.

Për këtë projekt Qyteti ka ndarë 10.400.000 denarë ose 170.000 euro.

scroll to top