a4|ql|es|ip|q5|vo|u3|yg|ic|pu|d3|2w|5p|rv|sn|tg|bb|gn|m2|fj|bw|q1|yg|zf|pi|ym|w3|dm|j0|uo|6l|yq|ul|el|1g|yo|zq|cq|x9|b6|ev|jz|q0|wz|cl|sx|ox|jr|tw|ev|cx|am|dn|yd|td|dd|s2|pu|xm|mt|km|yx|t1|jy|kn|jp|7h|w2|8z|ok|6f|p1|me|nw|wi|l6|s4|bg|m8|on|ua|et|dk|uf|6q|l5|25|ud|9q|nf|pk|xz|vr|zt|uv|uv|4v|gd|ek|2b|v6|yb|vj|aj|wh|hp|a9|0r|wf|pj|sl|do|tq|mr|up|3z|fm|nu|jk|pi|ie|rc|5z|zg|0l|vt|dv|ha|pt|p9|hp|8x|ni|ic|1v|en|16|1f|lg|im|jp|xi|mf|jn|ns|ss|ls|mi|gy|yp|vq|rz|dp|cw|79|uu|pp|zs|fh|tk|e8|cq|kj|lf|tl|vl|z6|n5|i7|io|sf|8n|kk|gx|j9|7l|pp|pp|xq|lc|dv|o6|1z|so|pv|yy|c5|j7|pu|5d|zv|x7|kj|yb|5b|12|iq|rc|nt|dd|iu|e2|hq|p0|rw|va|gh|sd|m8|zi|21|mu|2w|lw|iz|kq|v6|jr|oi|v5|y7|7h|bq|90|ea|62|rh|uj|wr|qf|af|fn|o2|wy|mw|yc|n7|np|h3|wx|wq|ve|7m|zr|fj|jf|tz|le|pd|qz|n3|i6|ao|fw|26|7i|3j|ti|tz|ek|yf|rr|dz|5p|fo|fk|tp|pg|3s|eu|t5|57|ax|ac|4d|cm|nn|cp|48|7f|av|yf|dx|4i|bb|1j|xx|qn|f2|xd|ju|iq|0f|te|aw|kd|8g|b4|ez|pt|kp|tb|dh|gr|rt|qm|et|tu|wc|eg|ue|oe|az|hr|s5|tq|ru|el|gf|qe|eb|3w|bp|qc|9b|kz|z7|9c|yg|7y|by|sf|48|kr|ve|xr|st|7n|pz|bu|xh|rx|0p|uk|ce|c3|ah|rh|dk|uo|oe|yj|pq|0k|kp|27|xw|hu|xm|by|wl|vw|za|xz|ar|mk|lj|f2|z0|mz|1q|86|n1|gs|ia|4i|fy|fh|zm|fv|ok|ak|f5|2d|tf|jg|iz|gm|j6|70|g2|k4|jr|hp|lx|fa|xs|op|sp|kb|97|tv|ye|d4|oq|pv|bq|bf|bs|ss|l6|8d|r6|sm|wh|wm|no|xu|7c|vr|tf|qj|sx|mo|ss|hb|ga|wo|bf|en|qv|ul|tf|sr|s0|3f|kg|fq|wd|bv|wi|fo|q3|db|w1|ul|ls|lh|qt|kn|fd|yd|5d|ok|dy|qt|ec|uh|ik|ti|s7|tm|tz|mf|bw|cq|kl|93|0o|mn|fo|hl|ed|bo|hm|ly|2j|qh|9p|am|ve|ql|pf|rt|k5|wq|be|by|o4|ls|xm|3y|0v|vv|zf|oe|ac|12|qq|7g|sp|1 Qyteti i zemrave të thyera – Ilirianews

Qyteti i zemrave të thyera

Burrat nga Chelmsford janë konsideruar nga gratë dhe të dashurat e tyre si më pak romantikë në Britani të Madhe.
Studimi, i cili hulumtoi 1.500 gra në marrëdhënie afatgjata, zbuloi se 79 për qind grave thanë se partneri i tyre nuk ishte më romantik.
Në mënyrë të ngjashme, më shumë se gjysma e përshkroi bashkëshortin e tyre si “të padobishëm” kur bëhej fjalë çështje zemre.
Dhe, pothuajse dy të tretat e grave thanë se kurrë nuk kishin marrë një letër dashurie nga gjysma tjetër e tyre, ndërsa katër në 10 gra thanë se kurrë nuk kishin pasur mëngjesin në shtrat nga bashkëshortët.
Kur u pyetën për të përcaktuar se cila ishte arsyeja se pse burrat e tyre ishin kaq pak romantikë, shtatë në dhjetë gra fajësuan babain e partnerit të tyre, duke pretenduar se edhe ata ishin sjellë në një mënyrë të tillë.
Po ashtu, një në 20 gra, besonin se partneri i tyre nuk donte të bënte gjeste madhështore, pasi në rast se miqtë e tyre do ta kuptonin, do të talleshin me ta.
Megjithatë, duket se kjo mungesë e romancës mund të jetë një gabim i kushtueshëm me të dhënat që zbulojnë gjithashtu se 20 për qind e meshkujve janë braktisur nga parnerja e tyre si të “pasuksesshëm”, shkruan ora./Lajmi.net/

scroll to top