Rrahet 20 vjeçarja me grushta nga dy persona në Tetovë

IMG_5842.jpg

Njëzetë vjeçarja L.A. nga fshati Kopanicë e Tetovës, më datë 31 maj, rrethë orës 16 e 40 minuta, ka paraqitur se rrethë orës 11.00, deri sa ka qenë në një market në Tetovë, 21 vjeçati N.A. nga Drenoveci-Poroj, bashk me një person tjetër të panjohur, me forcë e kanë futur në veturë, me të cilën më pas janë drejtuar drejt rrugës ,,146,, në Tetovë. Ku në një moment kanë ndaluar veturën, nga ku e kanë nxjerur jashtë sajë, dhe e kanë shtrirë për tokë, kanë filluar ta grushtojnë dhe shqelmojnë nëpër trupë dhe kokë, duke i shkaktuar lëndime të dukshme.

scroll to top