Rruga në lagjen e Trimave finalizohet e standardizuar (Foto)

Mbarimi i një projekti serioz që e kishte nisur komuna e Kumanovës në lagjen e Trimave po përfundon me sukses edhe atë falë këshilltarëve të BDI-së në krye me Ridvan Asanin, njofton Ilirianews.mk

Rruga e cila tashmë është përfunduar dhe duket mjaft e standardizuar që ju lehtëson banorëve të lagjes së Trimave një lëvizje më të rehatshme është realizuar me kanalizime dhe gjitha standardet e nevojshme të një rruge moderne, tashmë mund të shihen rezultatet finale duke hyrë kështu në projektet e përfunduara që Bashkimi Demokratik për Integrim dhe këshilltarët e saj në komunën e Kumanovës kanë luftuar për ta realizuar.

Ilirianews.mk ju sjell detaje mbi këtë projekt:

14971684_1078209192298302_164590646_o14963604_1078209655631589_791315675_o14922952_1078216238964264_648355239_o

scroll to top