Ruzhdi Lata ngushëllon ambasadoren e Francës, Auer.

Kryetari i Komunës së Dibrës, z.Ruzhdi Lata, dërgon një telegramë ngushëlluese në Ambasadën e Francës, gjegjësisht deri tek ambasadorja Lauren Auer.

“E nderuara Ekselenca juaj,

Me keqardhje dhe dhimbje të thellë pranuam lajmin për sulmet terroriste që ndodhën ndaj qytetarëve në Paris.

Më lejoni që në emër të Komunës së Dibrës dhe të të gjithë qytetarëve dibranë të shpreh ngushëllimet e mia më të sinqerta” thotë Lata, citon ilirianews.

12244121_10207455021390385_1931707151_n

scroll to top