Sanim i ndriçimit në Urën e Gurrit

Qyteti i Shkupit i informon qytetarët se nesër sot do të kryejë kontroll të instalimeve dhe pajisjes për ndriçimin e Urës së gurit.

Për këtë arsye, gjatë ditës së nesërme do të jenë të kyçura dritat në sheshin “Maqedonia” dhe te Ura e Gurit.

Qyteti i Shkupit në periudhën e ardhshme do ta riparojë ndriçimin e Urës së Gurit.

scroll to top