Së shpejti do të publikohet lista e funksionarëve që keqpërdorën MPB-në

Po përfundohet lista me emra të personave që kanë përdorur sigurinë dhe automjetet e MPB-ja jashta fuqive ligjore.

Mes tyre janë edhe politikanët aktual dhe ato të mëparshmit, thonë burimet e 24 Vesti, transmeton TetovaSot.

Pasi Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski lëshoi një urdhër për të ndaluar privilegjet, tani është përgatitur një raport të detajuar mbi atë se cilët kanë përdorur automjeteve e sigurisë së policisë kundër ligjit, pas së cilës lista do të prezantohet në opinion.

scroll to top