Sela shprehë qëndrimin e ASH se si do votojnë në referendum

sela-4.jpg

Aleanca për Shqiptarët do të votojë e përmbajtur në seancën për caktimin e referendumit.

Kryetari i ASh-së, Ziadin Sela tha se pasi se referendumi është i panevojshëm dhe se deputetët duhet të jenë ata që do të duhet përsëri të vendosin për ndryshimet kushtetuese, raporton SHENJA.

Sela paralajmëroi se gjatë hapjes së ndryshimeve kushtetuese do të dorëzojnë edhe propozime për barazinë e gjuhëve në kushtetutë.

scroll to top