Selami e kthjell Ilire Dautin:”Mjaft llafe , populli don punë”!

8B8E23E0-76D2-4D2A-966A-6C853D1827B6.jpeg

Vetëm të ja rikujtoj Znj Ilire Dauti nga ASH sepse gjatë debatit në Click me znj Arta Bilalli tregonte analiza të gabueshme reth asaj “Komunave shqiptare nuk ju ndahet nga buxheti i shtetit dhe që sipas analizave të znj Dauti në një mandat ju takojn 600-700.000 eu për Investime kapitale⛔️
Vetëm nga Agjencia ku menaxhoj unë janë ndarë si vijon :
📌Komunës Likovës afër 800.000 eu
📌Komunës Studeniçanit mbi 600.000 eu
📌Komunës Sarajit mbi 650.000 eu
📌Komunës Zhelinës mbi 550.000 eu
📌Komunës Tearcës mbi 300.000 eu
📌Komunës Tetovës mbi 600.000 eu
📌Komunës Vrapçishtës mbi 600.000 eu
📌Komunës Bogovinës mbi 600.000 eu
📌Komunës Kërçovës afër 500.000 eu
📌Komunës Krçovës afër 500.000 eu
📌Komunës Plasnicës mbi 600.000 eu
📌Komunës Dibrës mbi 350.000 eu
📌Komunës Strugës afër 600.000 eu
📌Qendrës për zhvillim të rajonit Pollogut afër 450.000 eu,

Mjaft llafe , populli don punë !

scroll to top