Selimi,Berishës: Ke pas thënë një të pavërtetë për UÇK-në

Deklarata e ish presidentit dhe ish kryeministrit Sali Berisha, e ka preku deputetin e Vetëvendosjes, Rexhep Selimi.

“O Salë, kaq sa po flet sot kundër opozitës ne Kosovë, po aq, madje edhe më rëndë ke pas folur kundër UÇK-së. Por, në fund, pasi UÇK-ja doli fitimtare, pate deklaruar (një të pavërtetë) se e ke lëshuan kullën në Viçidol për UCK-në. Por, kur të fitojmë serish, çka do të thuash? Rri Salo!”, ka shkruar ai.

Ndërsa kjo është deklarata e plot e Berishës në Kuvendin e Shiqpërisë:

Ish presidenti e ish kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, ka postuar në profilin e tij fjalën që sot e ka mbajtur në Kuvend. Ka folur ndër të tjera edhe për atë që e ka konsideruar si ndërhyrje me njëanshmëri të Tiranës zyrtare në problemet e brendshme të Kosovës.

Ka potencuar edhe atë q ë e ka cilësuar si heshtje të qeverisë shqiptare ndaj gjendjes dëshpëruese të shqiptarëve në Luginë të Preshevës, për heshtjen e qeverisë për hetimin e ngjarjes së Kumanovës, e është marrë natyrisht edhe me Edi Ramën.

scroll to top