Senzacionale: Shqipe, inovacioni më i ri komunikues mes shqiptarëve

Ky aplikacion për momentin funksionon vetëm për iOs dhe është sistemi më i mirë i komunikimit që nuk ka pasur tek shqiptarët të ngjajshme më herët.

Për të pasur më shumë informacione, ky aplikacion funksionon përmes lokacionit, në momentin kur futesh në të, i detekton të gjithë shqiptarët që janë të regjistruar të cilët gjenden në një afërsi radiusi prej 2.000 kilometrash.

E rëndësishme është se nëse regjistrohesh si mashkull i detekton vetëm femrat dhe anasjelltas.

Pra me pak fjalë ky aplikacion është për ata që e kërkojnë fatin e jetës…

14466220_10207959278444275_1819360777_o

scroll to top