Shikoni sa janë rritur fëmijët e Michael Jackson (Foto)

Michael Jackson ka vdekur para shtatë viteve në shtëpinë e vet në Los Angeles.

Kur vdiq, ai la prapa tre fëmijë – Prince, Paris dhe Blanket Jackson.

Ja si duken ata tani./Gazeta Express/

Prince Jackson, 19 vjeçar

Paris Jackson, 18 vjeçare

“Blanket” Jackson, 14 vjeçare

scroll to top