Shkenctarët: Valët misterioze të radiove vijnë nga një planet tjetër

Sipas shkenctarëve valët misterioze të radiove të regjistruara në tokë vijnë nga një planet tjetër.

5 sinjale të çuditshme të kapura jashtë Rrugës së Qumështit mendohet të jenë dërguar nga alienët. Sinjalet dhe valët më të fundit vijnë nga radioteleskopi Parkes në Australi dhe përfshijnë “shpërthime” të dyfishta, të mprehta dhe të shpejta.

Emily Petroff nga Universiteti Swinburne e cila ka ndihmuar për të zbuluar këto impulse është shprehur se kjo mund të çojë drejt një zbulimi të madh. “Ne nuk e dimë se çfarë po ndodh por padyshim është diçka e madhe.”- ka thënë ajo ndërmjet një postimi në Twitter.

scroll to top