Show i Bleonës “Euros of Hollywood” tash edhe në Shqipëri!

Euros of Hollywood përcjellë gjashtë europianë që jetojnë në Los Anxhelos me personalitete po aq të mëdha sa edhe vendet e tyre të origjinës.

Të gjithë këta kanë emigruar në Amerikë për të arritur ëndrrat e tyre, duke i ndihmuar njëri tjetrit pasiqë ndajnë të njejtën origjinë dhe të njejtat qëllime. Në këtë shoë, Bleonaa Qereti njihet si “Madona e Shqipërisë”.

Për të gjithë shqiptarët nga sonte për 9 javë rresht çdo të martë, mund ta ndjekin atë në Digitalb në kanalin PlusHD prej orës 21:00.

scroll to top