Shpallje e fituesve të çmimit “Poetë të rinj”

Në Shoqatën e shkrimtarëve të Republikës së Maqedonisë sot do të shpallen fituesit e çmimit “Poetët e rinj” – projekt i Agjencisë për të rinj dhe sport.

Çmimet do t’i ndajë drejtori i ARS Marjan Spaseski, përfaqësues nga juria dhe Shoqata e shkrimtarëve.

scroll to top