Shqiponjë e re për 103 vjetorin e Pavarsisë (FOTO)

Për nder të 103-vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë dhe lojës ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë, dizajnuesi Fanol Shala ka lansuar sot dizajnin më të ri me motive kombëtare të shqiponjës.
Autori i këtij dizajni, Fanol Shala, pret përkrahje dhe bashkëpunim nga institucionet e Kosovës dhe nga bizneset private për shndërrimin e këtij dizajni në vepër identifikuese për shënimin e festave të nëntorit.

scroll to top