“Shumë pak e rëndësishme është se ku do jetë Musa Xhaferi”

Që do jetë një trashëgimi institucionale, resorin që drejtoj do isha i kënaqur kur do ndodhë kështu, ka qenë përgjigjja e zv/kryeministrit Musa Xhaferi nëse kjo analizë e MO-së mund të shërbejë si një fushatë nga ana e tij për të drejtuar përsëri këtë detyrë pas zgjedhjeve të prillit.

“Shumë pak është e rëndësishme se ku do jetë Musa Xhaferi. Me rëndësi që është që MO-ja të avancohet dhe frustrimet mes komuniteteve të minimizohen, përplasjet ndëretnike të jenë sa më të vogla dhe të mos kenë ndikim në atmosferën e përgjithshme”, ka thënë Xhaferi në emisionin 200 në Alsat-M,

scroll to top