Si do të duken njerëzit dhe për sa kohë mund të asgjësohet raca njerëzore sipas Stephen Hawking

hokins.jpg

Sipas gjeniut Stephen Hawking njerëzimi do të vetë shkatërrohet brenda këtij mijëvjeçari, transmeton arbesh.info.

Ai kishte parashikuar që brenda 100 viteve të ardhshme njerëzimi do të kontrollohet nga robotët.

Kur e kanë pyetur rreth kësaj çështjeje si ishte përgjigjur që është veç çështje kohe.

Ndër tjera Hawking ka treguar se si, përafërsisht do të jenë njerëzit e të ardhmes.

Sipas tij njerëzit do të ndahen në dy grupe, njeriu superior dhe njeriu inferior.

Njeriu inferior do të jetë i ngjashëm me gjigandët dhe katallanët që shohim në tregime, menjë inteligjencë shumë të vogël.

Kurse njeriu superiorë do të jetë 6 deri 7 këmbë i gjatë dhe do të jetojë rreth 40 vite më shumë nga sa është mosha mesatare e njeriut të sotëm.

Burrat do të kenë zë më të rëndë kurës gratë nuk do të kenë qime në trup kurse sytë do t’i kenë më të zgjeruar. Gjithashtu nuk do të ketë dallime racore sepse të gjithë do të kenë të njëjtën ngjyrë./Arbresh.info/

scroll to top