“Sipërmarrësi i vitit – 2015” nesër në Shkup hapet nga Ministri Neziri

Më 18 dhjetor 2015 në ora 11 në hotelin “Aleksandar Palace” do të bahet manifestimi “Sipërmarrësi i vitit – 2015”, thonë nga Ministria e Ekonomisë
“Më 18 dhjetor 2015 në ora 11 në hotelin “Aleksandar Palace” do të mbahet manifestimi “Sipërmarrësi i vitit – 2015” në kategorinë e ndërmarrjeve mikro dhe të vogla, të cilën do të hap Ministri i Ekonomisë Bekim Neziri. Qëllimi i kësaj ngjarje, e organizuar nga Ministria e Ekonomisë,Lidhja e Odave ekonomike të Maqedonisë, Fondacioni Maqedonas për Zhvillimin e Ndërmarrjeve, Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore dhe Qendra Kombëtare për Zhvillimin e Inovacionit dhe sipërmarrësisë në vend përmes promovimit të tregimeve të suksesshme sipërmarrëse”, thonë nga Ministria e Ekonomisë

scroll to top