“Sistemi amerikan nuk do ta përballonte një sulm raketor rus”

Sistemi mbrojtës antiraketor i SHBA-ve nuk mund të përballojë sulmin intensiv të forcave strategjike raketore në Rusi, thotë gjeneral-koloneli rus, Sergey Karakajev
Ky ushtarak rus ka dhënë këtë vlerësim në bazë të disa ekspertizave të bëra nga ekspertë ushtarakë të këtij vendi.

“Vlerësimet e ekspertëve tregojnë se sistemi mbrojtës anti-raketor,
me të gjitha risitë dhe forcën, nuk mund ta përballojë një sulm intensiv
raketor rus”, ka thënë Karakajev, transmeton lajmi.net.

scroll to top