Sot ditë jo-pune

Sot është ditë jo pune për shkak të zbatimit të aksionit “Dita e drurit-mbjelle ardhmërinë tënde”, njoftojnë nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, njofton Telegrafi.
Vendimi është në përputhje me mbledhjen e mbajtur nga qeveria më datë 21.11.2015, për shkak të zbatimit të aksionit “Dita e drurit-mbjelle ardhmërinë tënde”.
scroll to top