Spahiu: Kur të tjerët USHT-në e quanin kasolle, BDI atë e legalizoi

Opinionisti Artin Spahiu përmes një postimi në Fejsbuk ka komentuar aktivitetet dhe projektet që kanë të bëjnë me rritën dhe zhvillimin në kontinuitet të USHT-së, njofton aktuale.mk
Përfaqësues të lartë të BDI-së me në krye Ali Ahmetin, dje morën pjesë në përurimin e terreneve të reja sportive në USHT- ndërtimin e Konviktit të parë studentor që do të funksionojë në kuadër të USHT-së me çka u tha se investimet e BDI-së në arsim nuk do të rreshtin asnjëherë.

“Kur të tjerët e quanin kasolle, e nënvlerësonin, gjer aty sa edhe dëshironin që ta mbyllin, BDI atë e legalizoi, e bëri me infrastrukturë supermoderne, tani edhe me konvikt modern, USHT – identiteti i jonë!”, shkruan Spahiut në Fejsbuk profilin e tij.

scroll to top