Stavrevski :VMRO-ja punon për popullin!

Zëvendës Kryeministri dhe Ministrin e Financave dhe anëtar i Komitetit Ekzekutiv të VMRODPMNE, Zoran Stavrevski sonte në debatin e partisë në Shtëpinë e Kulturës “Marko Cepenkov” në Prilep tha se VMRO-DPMNE-ja punon për popullin.

“VMRO-DPMNE është partia që e fiton fuqinë nga populli dhe që punon projekte, masa dhe reformat për popullin, Pra deri tani kemi punuar, dhe kështu do jetë edhe më tej”, theksoi Stavrevski./TetovaSot/

scroll to top